segmentna i rolo garažna vrata

Obezbedite Vašem automobilu najbolje uslove. To postižete ugradnjom naših segmentnih garažnih vrata. Sigurna zaštita od provala, maksimalno iskorišćenje prostora i jednostavna ugradnja i upotreba su razlozi zbog kojih su segmentna garažna vrata optimalan izbor. Mogućnost izbora pogonskog mehanizma, vrste i boje panela daju potpunu slobodu u projektovanju i planiranju porodičnog ili objekta poslovne namene.

Svaka garaža, iako često zanemaren deo kuće, zahteva da na njoj budu vrata koja će pre svega zadovoljiti potrebe za čvrstinom, da budu jednostavna za rukovanje, da su dobar toplotni izolator i da su dopadljiva i korisna.

Rolo aluminijumska garažna vrata će u svakom slučaju zadovoljiti sve ove potrebne kvalitete, s tim da se održavanje ovakvih vrata svodi na minimum utrošenog vremena, koje podrazumeva samo higijensko održavanje. Moguće je ugraditi sistem podizanja na elektro pogon koji može biti i daljinski upravljan.

Pored svega navedenog, ono što je najbitnije kod ovih garažnih vrata je njihova trajnost, a kad uzmete u obzir i minimalne zahteve za održavanje, ovakva garažna vrata su ono što svaka garaža treba da ima.

Garažna vrata sa elektromotorom

Standardna oprema:

. plafonski elektromotor
. 2 daljinska upravljača
. integrisan sistem zaštite od nailaska na prepreku
. integrisano osvetljenje
. integrisan sistem podizanja/spuštanja mehaničkim putem u slučaju nestanka električne energije

Garažna vrata sa ručnim podizanjem

Standardna oprema:

. mehanički sistem zabravljivanja i zaključavanja
. ručka za podizanje/spuštanje


U sva vrata se mogu ugraditi vrata u vratima (pešački prolaz).