aluminijumske roletne i komarnici

Aluminijumske roletne

Mehanizam za spuštanje i podizanje roletna može se izvesti u dve varijante:

. manualno, standardni automat preko trake, montiran na štok prozora
. automatski, preko elektro motora koji je ugrađen u kutiju rolete, predstavlja komfor i estetiku.
  Podizanje i spuštanje roletna moguće je izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem.
  Kod daljinskog upravljanja moguće je izvesti da samo sa jednim daljinskim uredjajem iz svog naslonjača neovisno upravljate sa
  više roletni.


  U kutije za rolente moguće je ugraditi aluminijumske lamele različitih boja.Aluminijumski komarnici

Rolo komarnik je najnoviji proizvod iz ove oblasti. Mrežica koja služi za zaštitu od nepoželjnih insekata može se jednostavno urolati u kutiju i iz nje jednim potezom izvuci u zavisnosti od potrebe. Napravljena je od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije.
Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izrađujemo ih u svim dimenzijama zavisno od veličine otvora. Rubovi mrežice prolaze kroz aluminijumske vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice. Mehanizam za povlačenje se sastoji od opruge koja omogućava ravnomerno povlačenje. Montiraju se sa spoljasnje strane stolarije sto znaci da ne prave promene u vasem enterijeru i nemate nikaku obavezu odrzavanja.

Fiksni komarnici se takodje montiraju sa spoljasnje strane ali nemaju mogucnost povlacenja i privremenog sklanjanja sa otvora. Okvir fiksnog komarnika izradjen je od plastificiranog aluminijuma.

Tehnički detalji | download .JPG dokumenata